Duuri mukana uudessa Noli Studiossa!

Marraskuussa auennut Noli Studios konsepti Helsingin Katajanokalla tarjoaa joustavasti varattavia kalustettuja studioita hotellitason palveluilla ja kaikilla kodin mukavuuksilla. Noli Katajanokka II:sta löytyy 226 tyylikästä studiota 7 kerroksessa, jossa asukkaiden käytössä on kattosauna, viinibaari, kahvila, työskentely- ja yhteiskäyttötilat sekä kaunis kattoterassi.

KOHTEESSA KÄYTETTY PALJON DUURIN TUOTTEITA

Asiakkaiden mukavuus on Noli Studiossa tärkeää. Hotellirakennuksen talotekniikka on suunniteltu niin, että se on huomaamaton ja sisustukseen sopiva, mutta samalla sujuva pääsy talotekniikkaan varmistaa, että hotellirakennus tarjoaa vierailleen aina miellyttävät olosuhteet.

  • RAL sävytettyjä tarkastusluukkuja ACH 1500 kpl
  • RAL sävytettyjä lattia- ja kulmasuojalistoja 800 kpl
  • Lattialuukkuja 30 kpl
Tutustu luukkuvalikoimaan

MITEN HANKE SUJUI?

”Palvelu toimi Duurilla hyvin ja vastaukset kysymyksiin saatiin aina viipymättä. Duurin valikoimasta löytyi helppokäyttöiset tuotteet, ja Duurin luukut sekä kulmalistat olivat myös kokonaistaloudellisesti edullisimmat, sanoo kohteen työpäällikkö Miika Karjalainen Varte Oy:stä”

Lisää kuvia kohteesta