Juuri varastoon saapuneet uutuudet!

Markkinoiden kattavin laattalistavalikoima laajeni entisestään, kun saimme varastoomme runsaasti uusia tuotteita sekä värejä. Mukana on muun muassa Rustic-kivikuoseja sekä upeita RST-listoja, joita löytyy väreissä messinki, kupari sekä musta. Nyt saat varastostamme heti-toimitukseen peräti 270 erilaista laattalistatuotetta!

Varastovalikoiman lisäksi upeasta tilausvalikoimastamme löydät paljon lisää laattalistoja eri väreissä, pinnoilla sekä käsittelyillä. Kysy lisää myynnistämme!

Myynnin yhteystiedot

LISÄÄ VÄREJÄ PÄÄTELISTOIHIN

Mallistostamme on saatavilla useita eri koko-, materiaali- sekä värivaihtoehtoja, joista uusimpina ovat Carbon Black sekä Nordic Graphite. Päätelistojen uudet värit ovat saatavana koossa 2mm, 8mm ja 10mm.

LÖYDÄ SOPIVA PEILILISTA

Huippusuosittu peililistavalikoima saa syksyllä uuden värisävyn – Carbon Black! Dione-peililistat soveltuvat monipuolisen kokovalikoimansa ansiosta käytettäväksi moniin eri kokoisiin peileihin niin julkisiin tiloihin kuin myös koteihin.

Myyntimme auttaa sinua mielellään oikean listan valitsemisessa!

Avaa uutuuskuvasto

SAUMALISTOJEN LAAJA VÄRISKAALA

Tarrasaumalistojen jo ennestään laaja väriskaala sai mukaan suositun ja ajattoman Carbon Black värisävyn, joka sopii moniin eri lattiansävyihin. Elasticfix-tarrakiinnityksensä ansiosta se on äärimmäisen helppo ja nopea asentaa.

Tutustu tarrasaumalistoihin

NYT UUSI A8-SAUMALISTAT VARASTOSTAMME

Dione A8-saumalista on peräti 120mm leveä saumalista, joka soveltuu samassa tasossa olevien lattiamateriaalien yhdistämiseen sekä liikuntasauman viimeistelyyn. Leveyden ansiosta se on loistava tuote esimerkiksi purettujen väliseinien paikalle tai julkisten tilojen kynnykseksi.

A8-saumalistaa on saatavana uritettuna sekä sileänä!

Tutustu saumalistavalikoimaan

NU-KULMASUOJALISTOJEN UUTUUSKOOT OVAT NYT SAATAVILLA

Muovisten NU-kulmasuojalistojen toivotut uutuuskoot 50 x 50 mm ja 60 x 60 mm ovat saapuneet varastoon! Dione-muovilistavalikoimasta löydät kosteutta ja kulutusta kestävät peite-, jalka-, reuna- ja kulmasuojalistat, jotka soveltuvat hyvin vaativiin kohteisiin.

Muistathan myös meidän laajan muun muovilistavalikoiman!