Keitä me olemme?

Edelläkävijän osaamista

Duuri on kansainvälinen perheyhtiö, jolla on yli 40 vuoden asiantuntemus rakentamisen ja remontoinnin viimeistelytuotteista. Vahva kokemus ja aktiivinen kehittävä ote tekevät meistä alamme edelläkävijän.

Laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uudenlaisia ja inspiroivia ratkaisuja niin koteihin kuin julkisiin tiloihin suojaksi, piilottamaan, korostamaan ja viimeistelemään.

Duuri kansainvälisesti

Myyntialueemme kattaa Pohjoismaat ja Baltian maat. Toimipisteitä meillä on Helsingin Suutarilassa sijaitsevan pääkonttorin ja noutovaraston lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Latviassa.

Kestävästi ja energiatehokkaasti

Duuri Groupin kautta Duuri on Green Building Council Finland:in jäsen. FIGBC on Suomen vaikuttavin ja laaja-alaisin kestävän rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto. Verkoston jäsenenä olemme aktiivisesti mukana kehittämässä kiinteistö- ja rakennusalan kestäviä ja energiatehokkaita käytäntöjä. Samalla kasvatamme omaa osaamistamme jatkuvasti parhaan kotimaisen ja kansainvälisen tiedon pohjalta.

Lue lisää Duuri Groupin sivuilta
Laattakulmalistoja eri väreissä

Valitse laatua

Duuri valmistaa ja maahantuo laadukkaat rakentamisen ja remontoinnin viimeistelytuotteet tinkimättömällä ammattitaidolla. Meiltä löydät markkinoiden laajimman sisustuslistavalikoiman koteihin ja julkisiin tiloihin sekä ammattilaisen tuotteet kulutuksen kestoa vaativiin julkisiin tiloihin. Tunnet meidät näistä merkeistä:

Tästä kaikki alkoi

Vuonna 1978 Duuri Oy:n, silloisen Duri Oy:n, perustaja Kalervo Erkkilä aloitti yrityksen toiminnan ruotsalaisen kollegansa kanssa. Vuosikymmenen vaihtuessa ruotsalaisomistus siirtyi Erkkilälle ja mukana olleille yhtiön avainhenkilöille. Samassa yhteydessä myös yrityksen nimi muuttui Duuri Oy:ksi.

Toiminta alkoi lattianpäällystyksen työkaluilla, koneilla ja listoilla. Nämä kuuluvat tuotevalikoimaan vielä tänäkin päivänä.

Aktiivisesti mukana alan kehityksessä

Duuri on perustamisestaan alkaen ollut mukana seuraamassa alan kehitystä. Kalervo Erkkilä oli perustamassa eurooppalaista alan järjestöä EFAG:tä (European Floor Covering Accessory Group), joka mahdollisti alan kehityksen seuraamisen läheltä sekä mahdollisuuden olla myös osallisena tässä kehitystyössä.

Duurissa tunnistettiin globalisaation edut jo varhain, ja yritys solmi yhteistyösuhteita useiden eurooppalaisten ja myöhemmin myös esimerkiksi aasialaisten kumppaneiden kanssa. Samalla Duurista tuli sisustuslistojen valmistuttaja, jota yritys on edelleen tänäkin päivänä.

Duurilla on kymmenien vuosien kokemus logististen prosessien hallinnasta. Tätä toimintaideaansa se on jalostanut ja tehostanut vuosien varrella. Yli 40-vuotisen  kokemuksensa avulla Duuri on kasvanut tämän päivän viimeistelytuotteiden edelläkävijäksi. Menestyksen taustalla on paljon työtä, sinnikkyyttä ja uskoa omaan tekemiseen.

Vuosien 1998–2000 aikana yrityksessä toteutui sukupolvenvaihdos. Kalervo Erkkilän poika Tomi Erkkilä aloitti oman kautensa Duurin toimitusjohtajana Oy:n toimitusjohtaja vuonna 2000. Vuonna 2020 yritys vahvistui entisestään, kun se sai sisaryrityksikseen Duuri Group -konserniin tilanjakajien osaajan Scanmikael Oy:n ja ohutlevytuotteiden ja julkisivujen asiantuntijan Pohjanmaan Rakennuspelti Oy:n.

 

Duuri 40 juhlavuoden logo