Listat ja pilarinkaulukset

Toimitamme mittatilauksena kylpyhuoneiden kynnyksiä, sisä- ja ulkokulmalistoja erilaisilla astekulmilla sekä erikokoisia ja -mallisia peite- ja jalkalistoja.

Lue lisää

Lattia-, seinä-, ja kattoluukut

Lattia-, seinä-, ja kattoluukkuja voidaan valmistaa tarvittavien korkeus- ja leveysmittojen mukaan joko sinkitystä teräksestä tai alumiinirungolla.

Lue lisää

Esteettömyystuotteet

Toteutamme tilauksesta laajan valikoiman esimerkiksi kouluihin, ostoskeskuksiin, hotelleihin tai sairaaloihin soveltuvia tuotteita, kuten tartuntakahvoja ja tukikaiteita.

Lue lisää

Pintakäsittelyt

Useat tuotteemme voidaan viimeistellä haluttuun värisävyyn pintakäsittelyillä, kuten pulverimaalaamalla tai anodisoimalla.

Lue lisää

listat tilaustyönä

Valikoimistamme löytyy vakiolistojen lisäksi lukuisia erilaisia mittatilauslistoja, kuten kylpyhuoneen kynnyksiä, sisä- ja ulkokulmalistoja erilaisilla astekulmilla sekä erikokoisia ja -mallisia peite- ja jalkalistoja.

Mittatilauslistojen materiaalina on julkisiin tiloihin soveltuva hiottu tai kiiltäväpintainen ruostumaton teräs, sinkitty teräs tai alumiini, joka voidaan jauhemaalata tai anodisoida haluttuun sävyyn. Näin listat saadaan yhteensopiviksi esimerkiksi lattiamateriaalin tai seinäpinnan värin kanssa.

Myös jalometalleja, kuten messinkiä tai kuparia, voidaan käyttää esimerkiksi historiallisiin kohteisiin. Gillet Bar & Bistron lattiaan toimitimme 450 metriä näyttävää messinkilistaa.

Mittojen mukaan toimitettavien teräs-, messinki-, ja kuparilistojen reunat hiotaan valmistusvaiheessa. Näin poistetaan lista-aihion leikkausvaiheessa syntyvä terävä reuna ja tuloksena on turvallisen sileä leikkauspinta.

KAAREVAT LISTAT JA PILARINKAULUKSET

Kaarevat listat valmistetaan hiottupintaisesta ruostumattomasta teräksestä tai messingistä. Kaarevien listojen käyttökohteita ovat esimerkiksi toimistotilat, hotellit, koulut, kauppakeskukset ja muut julkisten tilojen kohteet.

Pilarinkaulusten kummassakin päässä on 50 mm:n taivuttamaton osa, joka lyhennetään sopivasta kohdasta ennen kaulusten kiinnittämistä. Kaulukset lyhennetään rautasahalla tai käyttämällä kulmahiomakoneeseen kiinnitettyä RST:n leikkaukseen soveltuvaa laikkaa.

Myös useat pursottamalla valmistetut messinkilistat voidaan taivuttaa kaarelle. Lisätietoja listojen taivuttamisesta saat myynniltämme.

Lattialuukut

Valmistamme lattialuukkuja alumiinista, galvanoidusta teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä.Luukkuja voidaan valmistaa asennusaukon mittojen mukaan 50 mm:n mitoitusvälillä, esim. 750 x 850 mm.

Luukku voidaan valmistaa myös moniosaisena. Huom! Jos lattialuukku toteutetaan moniosaisena, se ei sovellu osaksi palo-osastoivaa rakennetta.

Kysy myynnistämme lisätietoja luukun soveltuvuudesta kohteeseesi. Luukut voidaan tarvittaessa pulverimaalata toivottuun RAL-värisävyyn.

seinä- ja kattoluukut

Valmistamme seinä- ja kattoluukkuja asiakkaan ilmoittamien korkeus- ja leveysmittojen mukaan. Luukkuja voidaan valmistaa asennusaukon mittojen mukaan 50 mm:n mitoitusvälillä, esim. 250 x 500 mm.

Luukkujen runkomateriaalina on sinkitty teräs tai alumiini. Teräksiset luukut voidaan pulverimaalata haluamaasi RAL-värisävyyn, jolloin ne saadaan hyvin huomaamattomiksi ja sisustukseen sopiviksi.

ESTEETTÖMYYSTUOTTEET

Valikoimassamme on monipuolisesti julkisiin tiloihin kuten kouluihin, hotelleihin, ostoskeskuksiin tai sairaaloihin soveltuvia tuotteita, esimerkiksi tartuntakahvoja ja tukikaiteita kylpyhuoneisiin ja saniteettitiloihin tai lattiaopasteita. Tuotteissa on huomioitu sairaalaan asennettavien tuotteiden toiminnallisuus-, kestävyys- ja hygieniavaatimukset.

Tukikahvojen tuoteryhmässä on saatavilla antibakteerisia vinyylitukikahvoja, joissa vinyyliin on sekoitettu bakteerikasvua jopa 99 prosenttisesti vähentävää BioCote-antibakteriamassaa. Valittavissa on myös laaja kirjo värejä. Osassa tuotteita on saatavilla jopa 60 eri sävyvaihtoehtoa.

Tartuntakahvojamme löytyy esimerkiksi Helsinkiin parhaillaan rakentuvasta Siltasairaalasta ja lattiaopasteita TYKS Majakkasairaalassa.

pintakäsittelyt

Jauhemaalaus

Niin mittatilaustuotteita kuin useita teräksestä ja alumiinista valmistettuja vakiotuotteitamme kuten tarkastus- ja lattialuukkuja, peitelevyjä, pilarinkauluksia ja kulmasuojalistoja, voidaan pulverimaalata haluttuun RAL-värisävyyn.

Anodisointi

Alumiinista valmistettuja tuotteitamme voidaan myös anodisoida ja kiiltoanodisoida tiettyihin värisävyihin. Kysy lisätietoja anodisoinnista ja saatavilla olevista sävyistä myynnistämme.