LUKEMATTOMIA KÄYTTÖMAHDOLLISUUKSIA

Moderneilla, urbaaneilla ja rouheilla putkikalusteilla tuot rentoa loft-tunnelmaa kotiin, mökille, parvekkeelle, terassille, tai miksei vaikka industrial-sisustuksen työpajalle, toimistoon, myymälään tai ravintolaan.

Putkikalusteella voit luoda kontrastia ja katseet kiinnittäviä yksityiskohtia heleään skandinaaviseen tai pehmeän romanttiseen sisustukseen. Valitsemalla putkivaihtoehdoista paksumman ja siihen sopivat liitososat voit koota myös  katoksen tai helposti purettavan ja uudelleen koottavan konesuojan rungon.

Teräksestä valmistetuista putkista ja liitososista on helppo rakentaa kalusteita kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Kalusteen luonne muuttuu, kun valitset mustan tai teräksen värin. Putkien mittaa muuttamalla kalusteen voi rakentaa juuri tilan ja oman maun mukaiseen kokoon. Esimerkiksi sama määrä liitososia ja sama peruskaava toimii niin jakkaraan, sivupöytään, työpöytään, penkkiin, ruokapöytään kuin sohvapöytäänkin. Rajana on vain mielikuvitus.

valitse kalusteen väri, koko ja jykevyys

Dione-valikoimasta löytyvät putket ja liitososat sekä pyörät liikkuviin kalusteisiin himmeän harmaan teräksen värisenä sekä mustana. Voit tehdä kalusteesta siromman valitsemalla halkaisijaltaan 26,9 mm putken ja liitososat tai tukevamman valitsemalla halkaisijaltaan 42,2 mm putken ja liitososat.

Myymälävalikoimassa löydät putkista vakiomitat 40 cm, 100 cm ja 200 cm. Putkia voi lyhentää tarpeen mukaan helposti rautasahalla. Muutaman millin epätarkkuus mitassa ei ole ongelma, sillä pienet mittaerot voi tasoittaa vaivatta liitososien avulla.

Liitososavalikoimastamme löytyy myös molemmille putkipaksuuksille sopivat U-liittimet, joilla on helppoa kiinnittää puu- tai MDF-levy rakenteeseen istuin- tai pöytätasoksi taikka hyllyksi. Käytä kiinnittämiseen materiaalille tarkoitettuja ruuveja ja ruuvimeisseliä.

RAKENNA, PURA, RAKENNA UUDELLEEN

Dione putkikalusteen rakentaminen on vaivatonta. Tarvitset siihen vain muutaman perustyökalun. Liitososissa on valmiina kiinteät kiristysruuvit, jotka ovat samankokoiset niin 26,9 kuin 42,2 mm liitososissa.

Työkalut

  • 6 mm kuusiokoloavain
  • 8 mm kuusiokoloavain, jos käytät kalusteessa pyöriä
  • ruuvimeisseli
  • rautasaha

Huomaa nämä!

  • Putkien pienet mittaerot on helppo säätää kohdalleen liitososien avulla.
  • Kun inspiraatio iskee, voit helposti purkaa kalusteen ja käyttää sen osat uudelleen.
  • Kiristä kiinnitysruuvit ajoittain, jotta kaluste pysyy tukevana.
  • Älä öljyä kiinnitysruuveja.
  • Käytä tarpeen mukaan lattian suojana huopatassuja.
  • Mustat putket ja liitososat eivät sovi suoraan auringonpaisteeseen.