Tervetuloa tapaamaan meitä Nordbyggin messuille 23.–26. huhtikuuta 2024!

Nordbygg on vakiinnuttanut asemansa Pohjois-Euroopan suurimpana ja merkittävimpänä tapahtumapaikkana rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Messut järjestetään joka toinen vuosi Tukholman messukeskuksessa Älvsjössä ja siihen osallistuu lähes 1 000 näytteilleasettajaa ja lähes 50 000 kävijää. Täällä arkkitehdit, rakennuttajat, kiinteistövastaavat, asentajat ja projektinjohtajat eri puolilta Eurooppaa verkostoituvat, tutustuvat innovaatioihin ja tekevät kauppoja.

Duurin tytäryhtiö, D-Profile AB, osallistuu tälläkin kertaa messuille. Tule tapaamaan meitä osastollamme C11:20 Tukholman messukeskuksessa Älvsjössä.

23.–26. huhtikuuta 2024 Aukioloajat:

Tiistai 09.00–17.00 │ Keskiviikko 09.00–17.00 │ Torstai 09.00–18.00 │ Perjantai 09.00–16.00

D-Profile AB esittelee laajan Dione-valikoimansa

Osastollamme esittelemme laajan ja monipuolisen valikoimamme listoja ja luukkuja sekä Dione Pro kulunohjausjärjestelmämme. Esittelemme myös laajan valikoimamme tuotteita esteettömiin kylpyhuoneisiin.

Messuilla tutustut jalkalistoihin, kynnyksiin, lattia-, kulma- ja laattalistoihin eri väreissä ja malleissa. Lisäksi esittelemme valikoiman kulunohjaustuotteita turvalliseen ohjaukseen julkisissa tiloissa näkövammaisille.

Messuosastomme tuotepylväillä esittelemme muun muassa laajan valikoiman tarkastusluukkuja. ACH-ja ACP-tarkastusluukut Push-Up-toiminnolla ja HSL-kipsiluukut, sekä ruuvikiinnityksellä ja magneettikiinnityksellä varustetut peitelevyt sekä suojalevyt.

Varmista ilmainen pääsylippusi täältä:
Ilmainen pääsylippu

Kuinka löydän Nordbyggiin?

Lähin asema Tukholman messukeskuksessa on Älvsjö, jossa sekä bussit että paikallisjunat pysähtyvät. Matka keskustasta kestää vain 10 minuuttia.

Löydä perille