Duuri Oy

Duuri tarjoaa rakentamisen ja remontoinnin viimeistelytuotteet koteihin ja julkisiin tiloihin. Laajasta ja korkealuokkaisesta Dione-sisustuslistavalikoimastamme sekä ammattirakentajan DuuriPro-valikoimastamme löydät parhaat ratkaisut kohteeseesi, olitpa remontoija, rakentaja tai suunnittelun ammattilainen. Dione-tuotteitamme on saatavilla laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta. Lisäksi meillä on laaja tilausvalikoima ja toteutamme tuotteita myös mittatilauksena. Noutovarastomme Suutarilassa palvelee ammattilaisia. 

Laatua kotiin ja julkisiin tiloihin

Valikoimaamme kuuluu yli tuhat erilaista sisustuslistatuotetta. Duuri Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua mm. rakennus- ja huonekaluteollisuudelle sekä urakoitsijoille. Vahvuutenamme on alan pitkä kokemus ja joustava, henkilökohtainen palvelu. Valikoimassamme on lisäksi ammattirakentamisen DuuriPro-tuotteita, joita ovat mm. julkisen tilan listoitukset, luukut, törmäyssuojat, esteettömyystuotteet sekä monipuoliset mittatilaustuotteet.

Innovatiivinen jakelupalvelu

Jatkuvan tuotekehitystyön ohella keskeinen osa Duuri Oy:n toimintoja on innovatiivinen jakelupalvelumme, jonka avulla ylläpidämme kiinteitä kumppanuussuhteita kattavan jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Korkealaatuisia ja monipuolisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia Dione-sisustuslistoja on saatavilla johtavista rautakaupoista ja väriliikkeistä kautta maan. Kaikki tuotteet toimitamme päävarastoltamme Helsingistä.

”Valitsimme Duurin siksi, että tällaista messinkilistaa ei löydy kovin monen valikoimista ja aiempi yhteistyömme on aina sujunut hyvin.”

Jyrki Ekonoja / Ekonrak

”Duuri on mieluinen yhteistyökumppani hankkeissamme.”

Stefan Ahlman / Ahlman Arkkitehdit