Duuri Oy

duuri toimipiste

Kansainvälistä osaamista

Duuri Oy on kansainvälinen perheyhtiö, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Yli 40 vuoden asiantuntemus tekee meistä rakentamisen ja remontoinnin viimeistelytuotteiden edelläkävijän. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uudenlaisia ja inspiroivia viimeistelyratkaisuja niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Kestäviä ja energiatehokkaita käytäntöjä

Duuri Group Oy:n kautta Duuri on Green Building Council Finland:in jäsen. FIGBC on Suomen vaikuttavin ja laaja-alaisin kestävän rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto. Verkoston jäsenenä olemme aktiivisesti mukana kehittämässä kiinteistö- ja rakennusalan kestäviä ja energiatehokkaita käytäntöjä. Samalla kasvatamme omaa osaamistamme jatkuvasti parhaan kotimaisen ja kansainvälisen tiedon pohjalta.

Lue lisää Duuri Groupin sivuilta. 

Green Building Council Finlandin jäsenlogo  

Laatua kotiin ja julkisiin tiloihin

Valikoimaamme kuuluu yli tuhat erilaista sisustuslistatuotetta. Duuri Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua mm. rakennus- ja huonekaluteollisuudelle sekä urakoitsijoille. Vahvuutenamme on alan pitkä kokemus ja joustava, henkilökohtainen palvelu. Valikoimassamme on lisäksi ammattirakentamisen DuuriPro-tuotteita, joita ovat mm. julkisen tilan listoitukset, luukut, törmäyssuojat, esteettömyystuotteet sekä monipuoliset mittatilaustuotteet.

Innovatiivinen jakelupalvelu

Jatkuvan tuotekehitystyön ohella keskeinen osa Duuri Oy:n toimintoja on innovatiivinen jakelupalvelumme, jonka avulla ylläpidämme kiinteitä kumppanuussuhteita kattavan jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Korkealaatuisia ja monipuolisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia Dione-sisustuslistoja on saatavilla johtavista rautakaupoista ja väriliikkeistä kautta maan. Kaikki tuotteet toimitamme päävarastoltamme Helsingistä.

duuri international map

Duuri kansainvälisesti

Duuri Oy:n myyntialue kattaa Pohjoismaat ja Baltian maat. Toimipisteitä yrityksellä on Helsingin Suutarilassa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi kolmessa maassa: Ruotsissa, Norjassa ja Latviassa.

Duuri Group

Tästä kaikki alkoi

Vuonna 1978 Duuri Oy:n, silloisen Duri Oy:n perustaja Kalervo Erkkilä aloitti yrityksen toiminnan ruotsalaisen kollegansa kanssa.

1980 ruotsalaisomistus siirtyi Erkkilälle ja mukana oleville yhtiön avainhenkilöille, jonka myötä myös yrityksen nimi muuttui Duuri Oy:ksi. Toiminta alkoi lattianpäällystyksen työkaluilla, koneilla ja listoilla. Nämä kuuluvat tuotevalikoimaan vielä tänäkin päivänä.

Duuri Oy on ollut alusta saakka mukana seuraamassa alan kehitystä. Kalervo Erkkilä oli perustamassa eurooppalaista alan järjestöä EFAG:tä (European Floor Covering Accessory Group), joka mahdollisti alan kehityksen seuraamisen läheltä sekä mahdollisuuden olla myös osallisena tässä kehitystyössä.

Duuri Oy alkoi jo alkuvaiheessa hyödyntämään globalisaation etuja ja solmi yhteistyön useiden eurooppalaisten ja myöhemmässä vaiheessa mm. aasialaisten kanssa. Samalla Duurista tuli sisustuslistojen valmistuttaja, jota yritys on edelleen tänäkin päivänä. Duuri Oy:llä on takana kymmenien vuosien kokemus logististen prosessien hallinnasta. Tätä toimintaideaansa se on jalostanut vuosien varrella.

Duuri Oy on kulkenut pitkän matkan omalla alallaan ja yli 40-vuoden kokemuksella edennyt siinä pintaakin syvemmälle. Tämän päivän viimeistelytuotteiden edelläkävijäksi ei ole synnytty itsestään, vaan Duuri Oy:n menestyksen takana on paljon työtä, sinnikkyyttä ja uskoa omaan työhön.

Vuosien 1998–2000 aikana yrityksessä tapahtui sukupolvenvaihdos, jonka myötä Tomi Erkkilästä tuli Duuri Oy:n toimitusjohtaja vuonna 2000.