Referenssit

Duurin referenssit-osiosta löydät tietoa kohteista, joissa on käytetty Duurin tuotteita rakentamisen ja remontoinnin viimeistelyyn.

Noli Studios – Katajanokka II

Duuri mukana yhteistyössä uudessa Noli Studiossa!

Noli Studios konsepti Helsingin Katajanokalla tarjoaa joustavasti varattavia kalustettuja studioita hotellitason palveluilla ja kaikilla kodin mukavuuksilla. Noli Katajanokka II:sta löytyy 226 tyylikästä studiota 7 kerroksessa, jossa asukkaiden käytössä on kattosauna, viinibaari, kahvila, työskentely- ja yhteiskäyttötilat sekä kaunis kattoterassi.

Kohteen suunnittelussa kunnioitettiin vanhaa 1920-luvulla valmistunutta rakennusta yhdistämällä rouheita betonipintoja moderneihin sisustusratkaisuihin.

Kohteessa käytetty: 

  • RAL sävytettyjä tarkastusluukkuja ACH – 1500 kpl
  • RAL sävytettyjä lattia- ja kulmasuojalistoja – 800 kpl
  • Lattialuukkuja – 30 kpl

”Palvelu toimi Duurilla hyvin ja vastaukset kysymyksiin saatiin aina viipymättä. Duurin valikoimasta löytyi helppokäyttöiset tuotteet, ja Duurin luukut sekä kulmalistat olivat myös kokonaistaloudellisesti edullisimmat, sanoo kohteen työpäällikkö Miika Karjalainen Varte Oy:stä”

 

Majakkasairaala, Turku

Duuri oli mukana Turun yliopistollisen keskussairaalan uusimman osan, helmikuussa avatun Majakkasairaalan, toimivien tilojen toteuttamisessa alusta loppuun. Sairaalakohteessa tuotteisiin kohdistuu paljon kulutusta ja erityisvaatimuksia esimerkiksi hygienian ja puhdistettavuuden osalta.

Toimitimme sairaalaan:

  • Kulunohjauslistat ja -napit opastamaan esim. näkövammaisia
  • Valettavia lattialuukkuja, tarkastus- ja paloluukkuja
  • RST-laattalistoja ja kulmasuojalistoja suojaaman kulmia törmäyksiltä
  • Alumiinilattialistoja

Liimakiinnitteiset ohjauslistat ja niiden mitat suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa. Ohjauslistoissa valittiin liimakiinnitys ja sileä pinta, sillä lattiaan ei haluttu ylimääräisiä reikiä eikä listoihin likaa kerääviä ruuvinkantoja tai uria.

Tutustu kulunohjauksen tuotteisiimme täällä.

Hotellin julkisivu Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Helsingin ydinkeskustan Scandic Grand Centralissa yhdistyvät Eliel Saarisen 1909 suunnittelema arvorakennus sekä uudisrakennus. Reilun neljän vuoden suunnittelu- ja rakennusaikana teimme hotellihankkeen kanssa erinomaista yhteistyötä. Toimitimme hotellin eri tiloja varten yhteensä yli 300 erilaista luukkua ja peitelevyä sekä kulmasuojalistaa. 

Huomaamaton ja sisustukseen sopiva, mutta samalla sujuva pääsy talotekniikkaan varmistaa osaltaan, että hotellirakennus tarjoaa vierailleen aina miellyttävät olosuhteet. 

Kohteessa käytetty: 
Yli 300 lattialuukkua, tarkastusluukkua, äänieristys- ja paloluukkua, hiussaumaluukkua ja hiussaumapaloluukkua sekä laatoitettavaa peitelevyä sujuvien talotekniikan tarkastus- ja huoltotöiden varmistamiseksi. Lattialuukut ovat avaimella avattavia, seinä- ja kattoluukuissa on sekä avaimella avattavia että push open -luukkuja, jotka voi päällystää huomaamattomaksi seinämateriaalilla. 

Luukkujamme on hotellin yleisissä tiloissa, esimerkiksi saniteettitiloissa, kuntosalilla ja käytävillä, sekä hotellihuoneissa. Lisäksi toimitimme kohteeseen muovista ja RST-kulmasuojalistaa.

 

Gillet Bar & Bistro, Helsinki

Kohteessa käytetty: Lattiassa messinkilistat L- ja T-profiililla sekä lattalista. Portaissa messinkiset askelkulmalistat ja L-päätelistat. Lattiassa valetut tarkastusluukut.Duurin messinkilistoilla liitettiin yhteen betonilattiaa ja noppakiviä yhtenäiseksi ja Gillet Bar & Bistron tilan henkeä kunnioittavaksi kokonaisuudeksi. Lattiavalu tehtiin kahdessa osassa. Ensin messinkilistat kiinnitettiin pohjabetoniin ja päälle tehtiin 5 cm:n pintavalu. Lue lisää >>
Duurin messinkilistat Gillet Bar & Bistron lattiassa toimivat katseenvangitsijoina

Toimisto- ja liikekeskus DIXI

Kohteessa käytetty: kulunohjauslistat ja lattiatunnisteet

Näköesteisille suunniteltuja kulunohjaustuotteita on saatavana kulunohjauslistana tai pyöreinä nastamallisina kulunohjaustunnisteina. Ne ohjaavat valkoista keppiä käyttävää kulkemaan turvallista reittiä ja varoittavat portaikoista ja risteyksistä Dixin vilkkaalla juna-asemalla ja ostoskeskuksessa. 

Audi Center Vantaa

Kohteessa käytetty: Askelkulmalistat suojaavat portaan ulkokulmat. Ne pidentävät portaiden käyttöikää ja toimivat tehokkaasti myös liukuesteinä lisäten turvallisuutta.

Askelkulmalistat voidaan asentaa ruuveilla, liimalla tai tarrakiinnityksellä lattiamateriaalin mukaan. Tarrakiinnitteisten askelkulmalistojen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Lista sahataan oikean mittaiseksi, jonka jälkeen suojapäällys poistetaan ja lista kiinnitetään paikoilleen. Liimakiinnitteiset listat kiinnitetään paikoilleen Dione-asennusliimalla.

Kauppakeskus Mylly, Raisio

Hiottupintaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu taivutettu lista. Listoihin porataan senkatut reiät asennusvaiheessa ja listat kiinnitetään sopivilla ruuveilla.

Yksityiskoti, Sipoo

Kohteessa käytetty: kulmasuojalista
 
Metalliset kulmasuojalistat pitävät seinien ulkonurkat siistinä ja suojaavat kolhuilta. Ne ovat pitkään olleet oleellinen elementti etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Nykyään niitä käytetään yhä enemmän yksityisasunnoissa antamaan trendikkään silauksen sisustukselle.

Valtteri-koulu Onerva, Jyväskylä

Kulunohjauslistan suora reuna mahdollistaa kepillä listan seuraamisen sen reunaa pitkin. Lisäksi listan suora reuna mahdollistaa sen, että lista on helpompi löytää lattiapinnasta, jos sitä joutuu paikallistamaan.

Klaus K, Helsinki

Duurin tukikahvavalikoima on saanut vahvistusta tyylikkäästä ja kestävästä taittuvasta tukikahvasta, joka on suunniteltu erityisesti hotellikäyttöön.

Taittuva tukikahva on valmistettu ergonomisesta, kosketuslämpimästä, valkoisesta LD-polyetyleenistä. Tukikahva on helppo irroittaa ja kiinnittää uudelleen, mikä on omiaan etenkin hotellihuoneissa, joihin varustelu tehdään asiakaslähtöisesti. Kun tukikahvalle ei ole tarvetta, kahva irroitetaan ja paikalle ruuvataan huomaamaton peitelevy.Kohde: Klaus K, Helsinki

Gigahermia, Tampere

Kohteessa käytetty: Jalkalista, hiottu rosteri, JL 70 RSTHI; Jalkalista, alumiini, JL 60 NG, Nordic Graphite; Kulmalista, alumiini, 30 x 30, B8 NG, elasticfix, Nordic Graphite

Alumiiniset jalkalistat ovat kestäviä ja kevyitä. Ne sopivat erityisen hyvin moderniin sisustustyyliin. Dione-jalkalistat ovat pitkäikäisiä, eivätkä ne kaipaa ylläpitoa.