23 – 26 april 2024 är det åter dags för Nordbygg, kom och hälsa på oss i vår monter!

Nordbygg har etablerat sig som norra Europas största och mest händelserika mötesplats och mässa för bygg- och fastighetsbranschen.

Mässan äger rum vartannat år på Stockholmsmässan i Älvsjö och samlar nästan 1 000 utställande företag och närmare 50 000 besökare.
Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta del av innovationer och göra affärer.

D-Profile AB kommer att delta på mässan, besök oss i monter C11:20 på Stockholmsmässan I Älvsjö.

23–26 april 2024 Öppettider:

Tisdag 09.00-17.00 │Onsdag 09.00-17.00 │ Torsdag 09.00-18.00 │ Fredag 09.00-16.00

D-Profile AB presenterar sitt omfattande Dione urval

I vår monter presenterar vi vårt breda och varierade utbud av lister och luckor samt våra ledstråks-produkter. Vi presenterar även vårt breda sortiment av säkerhetsprodukter för handikappanpassade badrum.

På mässan kan du hitta golvsocklar, trösklar, golvlister, hörnskyddslister och kakellister i olika färger och modeller. Dessutom presenterar vi ett sortiment av ledstråksprodukter för säker vägledning i offentliga miljöer för personer med synnedsättning.

På mässmonterns produktpelare visar vi bland annat ett brett sortiment av inspektionsluckor. ACH-inspektionsluckor, ACP-inspektionsluckor med Push-Up och HSL-gipsluckor, samt täckplåtar med skruvmontering och med magnetmontering samt sparkplåtar för skydd .

Hämta din fribiljett här:

Fribiljett

Hur tar man sig till Nordbygg?

Närmaste station i Stockholmsmässan är Älvsjö där både bussar och pendeltåg stannar. Resan från centrala Stockholm tar bara 10 minuter.

Hitta fram