Dione MEKANO – Anna tilaa luovuudelle!

Dione MEKANO -putket ja liittimet tarjoavat sisustajalle ja suunnittelijalle lukemattomia eri mahdollisuuksia synnyttää oman tarpeen ja tyylin mukaisia kalusteita. Mikäli projektina on koti, toimisto, ravintola tai vaikka myymälä, niin rouheilla putkikalusteilla luot modernia, urbaania ja rentoa loft-tunnelmaa.

Teräksestä valmistetuista osista on helppo rakentaa kalusteita kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin – vain mielikuvitus on rajana. Osista syntyy käden käänteessä vaaterekki, jakkara, pöytä, ja paljon muuta!

Tutustu kalusteideoihin

VALITSE KALUSTEEN VÄRI JA KOKO

Dione MEKANO valikoimasta löytyvät putket, liitososat sekä pyörät liikkuviin kalusteisiin ovat saatavana teräksen värisenä sekä mustana. Voit tehdä kalusteesta siromman valitsemalla halkaisijaltaan 26,9 mm putken ja liitososat tai tukevamman valitsemalla halkaisijaltaan 42,2 mm putken ja liitososat.

Valikoiman putkista löydät vakiomitat 40 cm, 100 cm, 200 cm ja 300 cm. Putkia voi lyhentää tarpeen mukaan helposti rautasahalla. Muutaman millin epätarkkuus mitassa ei ole ongelma, sillä pienet mittaerot voi tasoittaa vaivatta liitososien avulla.

Liitososavalikoimastamme löytyy myös molemmille putkipaksuuksille sopivat U-liittimet, joilla on helppoa kiinnittää puu- tai MDF-levy rakenteeseen istuin- tai pöytätasoksi taikka hyllyksi. Käytä kiinnittämiseen materiaalille tarkoitettuja ruuveja ja ruuvimeisseliä.

OTA YHTEYTTÄ – SUUNNITELLAAN MYYMÄLÄÄSI SOPIVA KONSEPTI

Halusimme tehdä Dione MEKANO-myynnistä mahdollisimman helppoa ja tämän takia olemme suunnitelleet Mekano-konseptille oman myymäläesillepanon, joka on helppo toteuttaa myymälään joko olemassa olevissa kalusteissa tai räätälöiden tilasta ja paikasta riippuen.

Ota yhteyttä oman alueesi edustajaan niin suunnitellaan juuri sinun myymälääsi sopiva ratkaisu!

Dione MEKANO -varastoivat jälleenmyyjät