Suuri lanseerausvuosi – valikoimaan paljon uutuuksia

Tänä vuonna Duuri tulee täydentämään valikoimaa peräti 500 uudella artikkelilla. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tuomme mallistoon entistä laajemman värivalikoiman laattalistoissa, parannettuja ammattilaistuotteita sekä monia muita mielenkiintoisia uutuuksia.

 

Laattalistojen varastovalikoima laajenee

Laattalistojen mittava varastovalikoima laajenee 7 uudella värisävyllä. Alkukesästä varastoomme saapuu 4 uutta struktuuripintaista Rustic -kivikuosia, jotka istuvat upeasti tämän hetken laattatrendeihin. Syksyllä varastoon puolestaan saapuvat kiiltävät RST-listat, joita saa väreissä messinki, kupari sekä musta.

 

Nyt saatavilla: Uudet alakiskokiinnitteiset lattialistat vinyylille

Uudet LVT-listat saat nyt varastostamme tutuissa Dione -metallinsävyissä. Alkukesästä valikoima täydentyy puukuoseilla. Huippusuosittu mattamusta Carbon Black nyt saatavilla sekä LVT-listoissa että myös tarraeritasolistoissa!

Lattialistojen alakiskokiinnitys on uudistunut, jonka ansioista asentaminen on entistä helpompaa ja lopputulos erittäin vakaa.

 

Uudet metallinsävyiset askelkulmat

Syksyllä mallistoon ovat tulossa vinyylille tarkoitetut metallinsävyiset askel- ja sisäkulmat. Julkisten tilojen viimeistelyyn tarkoitetut rouheat ja kestävät askelkulmat saavat myös uusia mittoja, mikä mahdollistaa niiden entistä monipuolisemman käytön.

Jatkossa saat meiltä myös asymmetriset laatta-askelkulmat.

 

Tutustu mallistoon verkkosivuillamme

Laajan ja kattavan mallistomme löydät kokonaisuudessaan verkkosivuiltamme. Vuoden 2023 uutuudet tulevat verkkosivuillemme sitä mukaa kun saapuvat varastoomme.

Mikäli sinulla on kysymyksiä esimerkiksi uutuuksiin liittyen, niin ole rohkeasti meihin yhteydessä!

 

LUE UUTUUSESITE