Duuri on FIGBC:n jäsen

Green Building Council Finlandin jäsenlogo

Duuri on mukana Suomen vaikuttavimmassa ja laaja-alaisimmassa vastuullisen ja kestävän rakennetun ympäristön verkostossa. Green Building Council Finland, lyhyemmin FIGBC, kokoaa kestävän kehityksen osaamista Suomessa ja edustaa jäseniään kotimaassa ja kansainvälisesti. Toiminta ulottuu koko rakennettuun ympäristöön ja sen elinkaareen.

Verkoston jäsenenä olemme aktiivisesti mukana kehittämässä kiinteistö- ja rakennusalan kestäviä ja energiatehokkaita käytäntöjä. Samalla kasvatamme omaa osaamistamme ja sitä kautta myös asiakkaillemme tarjoamaamme palvelua jatkuvasti parhaan kotimaisen ja kansainvälisen tiedon pohjalta.

Kestävä laatu ja vastuullinen tuotanto sekä kiertotalouden tukeminen ja energiatehokkuus kaikissa prosesseissamme ovat meille tärkeitä arvoja. Siksi Green Building Council Finlandin (FIGBC) jäsenyys on meille luonnollinen osa toiminnan jatkuvaa kehittämistä tavoitteidemme suuntaisesti.

Lue aiheesta lisää emoyhtiömme Duuri Groupin sivuilla.