Magneettikiinnitteiset peitelevyt on helppo ja nopea asentaa

Magneettikiinnitteinen peitelevy, magneetit ja turvavaijeri

Tarkastusluukkuvalikoimaamme on tulossa kätevä uutuus: magneettikiinnitteiset peitelevyt, joiden asennus on helppoa ja nopeaa. Tutustu tuotekorttiin (PDF) »

Markkinoiden näppärin magneettikiinnitys soveltuu kaikille puhtaille ja sileille seinä- ja kattopinnoille (esim. maali, laatta, MDF) ja kaikille seinävahvuuksille. Voimakkaat neodyymimagneetit kiinnitetään tarkastusaukon ympärille vahvalla kaksipuolisella teipillä. Magneettien pitovoima on erinomainen.

Sinkitystä teräksestä valmistetut peitelevyt on maalattu valkoiseksi (RAL 9016), ja viistojen reunojensa ansiosta ne istuvat kiinnityspintaan saumattomasti eikä rakoja jää näkyville. Magneettikiinnitteiset peitelevyt eivät tarvitse asennusreikiä, joten paikalleen asennettu levy on siisti ja huomaamaton.

Peitelevyt PL-90-R – PL300-R kiinnitetään neljällä magneetilla ja peitelevyt PL-400-R ja PL-500-R kahdeksalla magneetilla. Peitelevyjen PL-400-R ja PL-500-R kattoasennuksissa on lisäksi käytettävä turvavaijeria. Vaijeri palvelee paitsi turvallisuutta myös helpottaa huoltotöitä luukun takana, sillä luukun voi jättää roikkumaan sen varaan työskentelyn ajaksi.

Myös tutut reiälliset magneettilevyt voi asentaa magneeteilla.