Uudet alumiiniprofiilit vinyylilattioille ja matoille

Alumiiniset LVT-listat

Runsaasti uutuuksia pintojen viimeistelyyn

Vinyylilattioiden kysynnän kasvaessa olemme laajentaneet valikoimaamme alakiskokiinnitteisiin LVT-alumiinilistoihin. Alakiskokiinnityksensä ansiosta asennus on optimaalinen ja laadukkain ratkaisu kelluville vinyylilattioille (3,5–6,5 mm), joissa on suuremmat liikuntasaumat. Asennus on helppoa ja lopputulos on erittäin vakaa. Varastossamme ovat heti saatavilla saumalistat E34L, eritasolistat E38L ja päätelistat E24L – uudet, tyylikkäät, sileäpintaiset alumiiniprofiilit väreissä Cream Oak, Sand, Silver sekä anodisoitu ruostumaton teräs. Asennuskohteen mukaan voit käyttää vinyylilattialle myös valikoimamme muita tuotteita. Esimerkiksi jos kohteessa on lattialämmitys, suosittelemme liimakiinnitteisiä saumalistojamme.

Tutustu E34L saumalistavalikoimaan.

Tutustu E38L eritasolistavalikoimaan.

Tutustu E24L päätelistavalikoimaan.