Uudet alumiiniprofiilit vinyylilattioille ja matoille

LVT-alumiinilistat

Vinyylilattioiden kysynnän kasvaessa, olemme laajentaneet valikoimaamme alakiskokiinnitteisiin LVT-alumiinilistoihin. Alakiskokiinnityksensä ansiosta asennus on optimaalinen ja laadukkain ratkaisu kelluville vinyylilattioille (3,5 – 6,5 mm), joissa on suuremmat liikuntasaumat. Asennus on helppoa ja lopputulos on erittäin vakaa. Varastossamme on heti saatavilla saumalistat E34L, eritasolistat E38L ja päätelistat E24L – uudet, tyylikkäät, sileäpintaiset alumiiniprofiilit Cream Oak, Sand, Silver sekä anodisoitu ruostumaton teräs. Asennuskohteesta riippuen voit käyttää vinyylilattialle myös valikoimamme muita tuotteita, esim. jos kohteessa on lattialämmitys niin suosittelemme liimakiinnitteisiä saumalistojamme.

Tutustu E34L saumalistavalikoimaan.

Tutustu E38L eritasolistavalikoimaan.

Tutustu E24L päätelistavalikoimaan.