Dione-puulistat ovat nyt FSC-sertifioituja

Duuri tuo ensimmäisenä Suomessa markkinoille FSC®-sertifioidut lattialistatuotteet. Lokakuun alusta lähtien toimitettavat Dione puulistat ovat FSC®-sertifioituja.

Dione puutuotevalikoimasta löydät kynnyslistat, saumalistat, eritasolistat sekä päätelistat. >>> Olemme lisänneet kynnysvalikoimaan myös vaaleamman sävyn, valkolakatun tammen, jota nyt saatavilla varastostamme. Listat löydät 1 ja 2 metrin mittaisina tammen, saarnin ja pähkinän sävyvariaatioissa. Listoista osan löydät myös käsittelemättömänä.

FSC®-merkki kertoo vastuullisesti kasvatetusta ja hoidetusta metsästä. FSC® velvoittaa koko toimitusketjun kestävän metsänhoidon lisäksi myös mm. ympäristön kuormituksen minimoimiseen, eettisyyteen, ihmisoikeuksien, työolosuhteiden sekä työterveyden edistämiseen.