Referenssit

Toimisto- ja liikekeskus DIXI

Kohteessa käytetty: kulunohjauslistat ja lattiatunnisteet
Näköesteisille suunniteltuja kulunohjaustuotteita on saatavana kulunohjauslistana tai pyöreinä nastamallisina kulunohjaustunnisteina.

Audi Center Vantaa

Kohteessa käytetty: Askelkulmalistat  suojaavat portaan ulkokulmat. Ne pidentävät portaiden käyttöikää ja toimivat tehokkaasti myös liukuesteinä lisäten turvallisuutta.

Askelkulmalistat voidaan asentaa ruuveilla, liimalla tai tarrakiinnityksellä lattiamateriaalin mukaan.
Tarrakiinnitteisten askelkulmalistojen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Lista sahataan oikean mittaiseksi, jonka jälkeen suojapäällys poistetaan ja lista kiinnitetään paikoilleen.
Liimakiinnitteiset listat kiinnitetään paikoilleen Dione-asennusliimalla.

 

Kauppakeskus Mylly, Raisio
Kaareva lista

Hiottupintaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu taivutettu lista. Listoihin porataan senkatut reiät asennusvaiheessa ja listat kiinnitetään sopivilla ruuveilla.

Yksityiskoti, Sipoo

Kohteessa käytetty: kulmasuojalista
Metalliset kulmasuojalistat pitävät seinien ulkonurkat siistinä ja suojaavat kolhuilta. Ne ovat pitkään olleet oleellinen elementti etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Nykyään niitä käytetään yhä enemmän yksityisasunnoissa antamaan trendikkään silauksen sisustukselle.

 

Valtteri-koulu Onerva, Jyväskylä
Kulunohjauslista

Kulunohjauslistan suora reuna mahdollistaa kepillä listan seuraamisen sen reunaa pitkin. Lisäksi listan suora reuna mahdollistaa sen, että lista on helpompi löytää lattiapinnasta, jos sitä joutuu paikallistamaan.

Klaus K, Helsinki
Taittuva tukikahva

Duurin tukikahvavalikoima on saanut vahvistusta tyylikkäästä ja kestävästä taittuvasta tukikahvasta, joka on suunniteltu erityisesti hotellikäyttöön.

Taittuva tukikahva on valmistettu ergonomisesta, kosketuslämpimästä, valkoisesta LD-polyetyleenistä. Tukikahva on helppo irroittaa ja kiinnittää uudelleen, mikä on omiaan etenkin hotellihuoneissa, joihin varustelu tehdään asiakaslähtöisesti. Kun tukikahvalle ei ole tarvetta, kahva irroitetaan ja paikalle ruuvataan huomaamaton peitelevy.

Kohde: Klaus K, Helsinki

 

Gigahermia, Tampere

Alumiiniset jalkalistat ovat kestäviä ja kevyitä. Ne sopivat erityisen hyvin moderniin sisustustyyliin. Dione-jalkalistat ovat pitkäikäisiä, eivätkä kaipaa ylläpitoa.

Kohteessa käytetty;
Jalkalista, hiottu rosteri, JL 70 RSTHI
Jalkalista, alumiini, JL 60 NG, Nordic Graphite
Kulmalista, alumiini, 30 x 30, B8 NG, elasticfix, Nordic Graphite