Hiomakoneet

Näytetään tulokset 1–24 / 253

LÄGLER tarjoaa suurimman ja laadultaan parhaimman konevalikoiman puulattioiden ammattimaiseen käsittelyyn ja alapohjien valmisteluun.

LÄGLER-koneet ovat olleet jo yli 50 vuoden ajan tunnettuja niiden erinomaisesta laadusta, käyttömukavuudesta ja helppohoitoisuudesta.

Ne täyttävät ankarimmatkin ympäristö- ja turvatekniset vaatimukset. Tehokkaan tutkimustyön tuloksena koneissa on tehokkaat, integroidut imulaitteet, joiden ansiosta koneiden puupöly-päästöarvot ovat selkeästi alentuneet. Tämä on tuonut huomattavaa etua käyttäjille siten, että hankalien hiontatöiden aikana liikkumista ei tarvitse rajoittaa lainkaan.

Kaikkialla maailmassa parkettien ja lattioiden asentajat luottavat LÄGLER-lattiahiomakoneisiin ja hyötyvät innovatiivisesta suunnittelusta, vertaansa vailla olevasta tehosta, ensiluokkaisesta tuotelaadusta, parhaasta taloudellisuudesta ja täydellisistä työn tuloksista.

Asiakkaittensa parhaaksi LÄGLER investoi jatkuvasti huomattavia summia sekä perustutkimukseen, koulutukseen ja neuvontapalveluihin kuin myös tulevaisuuden kannalta tärkeisiin valmistusprosesseihin. Näin ollen LÄGLER varmistaa eturivipaikkansa teknologiakehityksessä.

Rajaa tuotteita