Duuri on mukana Nordbygg-messuilla Tukholmassa 26.-29.4.

Pohjoismaiden suurin rakennusalan tapahtuma on taas ovella. Vuoden tauon jälkeen Nordbygg-messut kokoavat huhtikuun 2022 lopulla Tukholmaan yli 900 yritystä esittelemään tuotteitaan, ratkaisujaan ja innovaatioitaan sekä vajaat 50 000 messukävijää tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin.

Duurin Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa toimiva tytäryhtiö D-Profile on mukana Stockholmsmässanin tiloissa järjestettävillä messuilla osastolla C17:04.

Nordbygg tapahtumana saa kävijöiltään hyvin myönteistä palautetta esitteillä olevien tuotteiden ja ratkaisuiden monipuolisuudesta ja tuotteitaan esittelevien yritysten suuresta määrästä. Messut tarjoavat mahdollisuuden tehokkaaseen tiedonhankintaan ja tapaamisiin nykyisten ja tulevien yhteistyökumppanien kanssa.

Duurin tuotteet esillä monipuolisesti

Osastollamme esittelemme laajaa ja monipuolista lista- ja luukkuvalikoimaamme sekä kulunohjaustuotteitamme.

Messuilla voit tutustua saumalistoihin, kynnyksiin ja lattialistoihin, kulmasuojalistoihin, askelkulmalistoihin ja laattalistoihin eri väreissä ja profiileissa. Lisäksi esittelemme tuotekokonaisuutta, jolla voi rakentaa turvallisen ja selkeän lattiaan kiinnitettävän reitinohjauksen esimerkiksi näkövammaisten tarpeisiin.

Messuosaston pylväisiin on asennettu avaimella avattavia ACH-tarkastusluukkuja, piilolukollisia ACP-tarkastusluukkuja ja HSL-hiussaumaluukkuja sekä ruuveilla ja magneeteilla kiinnitettäviä peitelevyjä, ja potkupeltejä.

Miten Nordbyggiin pääsee?

Stockholmsmässanin lähiasema on Älvsjö, jossa pysähtyvät niin linja-autot kuin lähijunat. Matka Tukholman keskustasta vie vain 10 minuuttia.

Löydät Nordbyggistä myös Duuri Groupiin kuuluvan Scanmikaelin osaston, C07:23