Duuri kommer att finnas på Nordbyggmässan i Stockholm den 26-29 april.

Det är dags igen för nordens största byggevenemang. Efter ett års uppehåll samlar mässan Nordbygg mer än 900 företag i Stockholm i slutet av april 2022 för att presentera sina produkter, lösningar och innovationer, samt knappt 50 000 mässbesökare för att bekanta sig med produkterna och tjänster.

Duuris dotterbolag i Sverige, Norge och Danmark, D-Profile kommer att delta i mässan i monter C17:04 på Stockholmsmässan.

Som evenemang får Nordbygg mycket positiv feedback från besökarna om mångfalden av produkter, lösningar som visas och det stora antalet företag som presenterar sina produkter. Mässan erbjuder en möjlighet till effektiv informationsinsamling och möten med nuvarande och framtida partners.

Duuri presenterar sin omfattande urval

I vår monter presenterar vi vårt breda och varierade utbud av lister och luckor samt våra ledstråkspodukter.

På mässan kan du hitta skarvlister, trösklar och golvlister, hörnskyddslister, steghörnlister och kakellister i olika färger och profiler. Dessutom presenterar vi ett produktpaket som kan användas för att bygga en säker och tydlig golvmonterad vägledning för exempelvis synskadade.

Mässmonterns stolpar är utrustade med nyckelmanövrerade ACH-inspektionsluckor, dolda ACP-inspektionsluckor och HSL-hårfogsluckor, samt täckplåtar fästa med skruvar och magneter samt sparkdämpare.

Hur tar man sig till Nordbygg?

Närmaste station i Stockholmsmässan är Älvsjö där både bussar och pendeltåg stannar. Resan från centrala Stockholm tar bara 10 minuter.

I Nodrbygg hittar du även Scanmikaels monter: C07:23