D-Profile AB

D-PROFILE AB

kansainvälinen

Internationell
expertis

D-Profile AB är ett helägt dotterbolag till det internationella familjeföretaget Duuri Oy. Över tre decenniers specialisterfarenhet gör oss till en pionjär inom lister för heminredning. Vi utvecklar hela tiden vårt sortiment så att vi kan erbjuda våra kunder nyskapande, inspirerande lösningar för både hem och offentliga miljöer.

duuri-2

Kvalitet till hem och offentliga miljöer

Utöver löpande produktutveckling är vår nyskapande leveransservice en central del av D-Profile AB:s verksamhet och innebär att vi är en solid partner till våra återförsäljare.

duuri-3

Innovativa distributions tjänster

I Sverige säljs våra högkvalitativa Dione-dekorlister till ledande järn-, kakel-, färg- och bygghandlare över hela landet. Vårt omfattande utbud består av över tusen olika dekorlistprodukter, som levereras från vårt lager i Jönköping.

I vårt sortiment finns dessutom DionePro med produkter för byggbranschen och föreskrivande led inom offentliga miljöer. I DionePro sortimentet finns högkvalitativa produkter så som inspektionsluckor, skyddsprodukter, och special profiler i rostfritt stål för sjukhus, köpcenter, kontorslokaler mm. D-Profile AB följer ISO 9001:2008.

kartta-international

DUURI INTERNATIONELLT

Duuri Oys försäljningsområde täcker Norden, Baltikum och Ryssland. Duuri Oys produkter säljs även i Ukraina och Vitryssland. Utöver huvudkontoret i Helsingfors har företaget kontor i Sverige, Norge, Ryssland och Lettland.

Duuri Group >